Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Hoe vierden deze 5 sportieve superstars hun bootvakantie?

21 augustus 2017 Cristian Blog 0

We houden allemaal wel van wat ontspanning op het water. De één gaat een weekje zeilen op de Kaag en de ander zoekt wat ruimer sop. Deze 5 sportieve helden hebben tijdens de vakantie een frisse zilte neus gehaald om de batterij weer op te laden voor een volgende topprestatie.

1. Lewis Hamilton kijkt uit over de baai, met zijn armen losjes tegen de reling van het superyacht geleund. Zou hij denken aan zijn bolide, of toch gewoon aan de zon, de zee en het strand en de heerlijke dagen die in de verte gloren?

2. Hij mag dan wel bekend nstaan om een heleboel dingen buiten het veld, Mario Balotelli is ook gewoon een hele goede voetballer. En een kleurrijke persoonlijkheid. En een man met liefde voor zijn sport. Dat alles is hier gecombineerd in dit plaatje met ondergaande zon en gele kicksen. Als voetballer in het Franse Nice zal hij ook niet onbekend zijn met een meditteraan tochtje per superyacht nu en dan.

3. Rafael Nadal doet het rustig aan en gaat lekker flipperen, nu driekwart van het Grand Slam seizoen er inmiddels weer op zit. Samen met zijn vriendin Maria Francisca Perello geniet hij van wat quality time op het water. Als u nu echt dacht dat dat alleen op een rubberbootje is, dan heeft u het mis. Rafa zit hier in de bijbaat van het bijna 23 meter lange motorjacht 'Avanti'.

4. De Duitse tennisser Alexander Zverev is niet alleen radicaal binnen de baan. ook vanaf het dak van een superjacht maakt hij graag vreemde sprongen. Federer en co laten dit aanstormende talent vooralsnog alle hoeken van de baan laten zien, maar als hij straks zijn wilde haren en fratsen verliest en volledig focust op de edele tennissport, dan zouden we Zverev in de toekomst weleens op een andere manier kunnen zien springen.



Mid season vacation


Een bericht gedeeld door Alexander Zverev (@alexzverev123) op






5. Van Sam Larsson voorlopig nog geen kiekjes op het dek van een superjacht, maar dat zou weleens kunnen gaan veranderen. De ex Heerenveen aanvaller zal zich als nieuwe aanwinst van landskampioen Feyenoord voortaan toch wat meer luxe kunnen veroorloven? Maar of dat nodig is? De Zweed lijkt helemaal in zijn nopjes met zijn lief en uitzicht op de Middellandse zee vanaf het Italiaanse Capri.



Een bericht gedeeld door Sam Larsson (@samlarssonofficial) op




Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen