Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

HISWA maakt prijswinnaars bekend

17 maart 2016 Schipper Blog 0

Amsterdam – Woensdagochtend is tijdens de opening van de HISWA Amsterdam Boatshow in de RAI de VolansCoastal-roeiboot door de jury tot product van het jaar uitgeroepen.



De jury was unaniem in haar beslissing en buitengewoon lovend over deze innovatieve watersportvariant: “De VolansCoastal geeft een nieuwe dimensie aan het roeien, er is zeer goed over nagedacht. Een product dat het roeien toegankelijk maakt voor een breder publiek.” De sportieve roeiboot is ontworpen voor actief plezier tussen de golven, is stabiel, sterk en licht, en zelflozend.

Andere prijswinnaars waren: de Aluqa Abalone 28 van Aluqa Exclusive Boats, die door de jury is uitgeroepen tot motorboot van het jaar. “Een briljant afgewerkte boot met zeer goed uitgewerkte details en een sexy uitstraling. De boot is snel varend en heeft bovendien een heel mooie ankerconstructie,” aldus juryvoorzitter Martin de Jager.

HISWA-zeilboot van het Jaar de Hanse 315 van West Yachting. “Een zeilboot met een goede afwerking, een ruime kuip, veel comfort en bovendien een verrassend goed onderzeil. Kortom, een schot in de roos!” verklaart de juryvoorzitter de keuze voor de Hanse 315. (

www.hiswarai.nl

,

www.volansrowing.com

,

www.aluqa.nl

,

www.westyachting.nl

)

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen