Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

HISWA luidt watersportseizoen in met vijfdaagse Boat show

8 februari 2016 Cristian Blog 0

Amsterdam - Van 16 tot en met 20 maart worden watersportliefhebbers net als ieder jaar welkom geheten tijdens de HISWA Amsterdam Boat Show 2016 in de Rai Amsterdam.



Naast honderden boten; van (open) zeilboten, daysailers, RIB’s, motorboten, sportboten en consoleboten, tot het grootste aanbod sloepen, tenders en weekenders ter wereld, is er ook een compleet aanbod van onderdelen en accessoires én een boordevol activiteitenprogramma.

Om een duidelijk overzicht te creëren is de beursvloer ingedeeld in zeven werelden. Zo weten de bezoekers precies waar ze moeten zijn. Zeilfanaten kunnen terecht bij het HISWA Zeilen, liefhebbers voor snelheid kunnen terecht bij HISWA Speed en voor iedereen die toe is aan nieuwe watersportspullen is er de HISWA Shop. Voor onderdelen & accessoires voor ieder type boot en watersporter, is HISWA Onderdelen en Accessoires de aangewezen plek.

In de RAI Haven worden er dit jaar wederom verschillende activiteiten georganiseerd. Zo bestaat er de mogelijkheid om de stand up paddling (SUP) uit te proberen en zijn er spectaculaire wakeboard demonstraties met een winch. Ook wordt de optie geboden om te leren manoeuvreren met een motorboot en is het mogelijk om elektrisch te varen. Ondertussen valt er voor de jeugd er ook genoeg te beleven. Er liggen bijvoorbeeld dinghy’s klaar, zodat er echt gezeild kan worden. Tevens kan de jeugd kennismaken met elektrisch varen.

Meer informatie vindt u op:

hiswarai.nl



 

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen