Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

HISWA en NBMS beginnen nieuwe website voor gebruikte jachten

11 november 2015 Schipper Blog 0

Amsterdam, Enkhuizen – NLyachts.com is de nieuwe website waarop het volledige aanbod van jachten van alle gekwalificeerde en gerenommeerde jachtmakelaars van Nederland staat. Consumenten die op zoek zijn naar een gebruikte boot, kunnen voortaan op één plek terecht. Momenteel bevat de website ruim 5.000 gebruikte kwaliteitsjachten.


NLyachts.com biedt potentiële kopers niet alleen meer gemak, maar is tevens betrouwbaarder dan kopen bij een particulier. Zo is het gehele aan- en verkoopproces helder en goed geregeld. De 60 aangesloten bedrijven staan borg voor een kwalitatief aanbod van jachten met een juiste prijsstelling. NLyachts.com is daarmee hét adres voor consumenten die zich oriënteren op het kopen van een gebruikt motor- of zeiljacht.

De website is voortgekomen uit een nieuw samenwerkingsverband tussen de Nederlandse Bond van Makelaars in Schepen (NBMS) en de bedrijfsgroep HISWA Makelaars van HISWA Vereniging, brancheorganisatie van de watersport.

De aangesloten jachtmakelaars krijgen toegang tot marktgegevens die door deze enorme verzameling aan boten zal ontstaan. Daarmee kunnen zij hun klanten nog beter adviseren over prijzen en algemene marktontwikkelingen. 1 keer per kwartaal zal er een trendrapport worden uitgebracht.

Meer informatie

www.nlyachts.com

,

www.hiswa.nl

,

www.nbms.nl

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen