Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

HISWA Amsterdam Boat Show RAI 2016 groot succes

21 maart 2016 Schipper Blog 0

Amsterdam – Deze week is tijdens de HISWA Amsterdam Boat Show 2016 in RAI Amsterdam het nieuwe watersportseizoen spetterend van start gegaan. In totaal vonden er bijna 800.000 ontmoetingen plaats tussen bezoekers en deelnemende bedrijven. Gebleken is dat 57% van deze bezoekers aanschafplannen heeft in 2016. De aankoopbereidheid is dan ook sterk toegenomen.



De HISWA Amsterdam Boat Show heeft dit jaar 40.524 bezoekers en circa 300 deelnemende bedrijven mogen verwelkomen. Bezoekers zijn volgens het onderzoek met name op de beurs afgekomen om informatie te verzamelen (64%) en om nieuwe producten en diensten te bekijken (62%). 57% van de bezoekers heeft aanschafplannen in 2016. “Er hangt een hele goede, positieve sfeer op de beurs. Zowel bij de bezoekers als exposanten. Bezoekers liepen met volle tassen naar buiten en vele werven, dealers en importeurs gaven aan goede handel gedaan te hebben,” geeft beursmanager Joost Ringeling aan.

Nieuw tijdens HISWA 2016 was het gebruik van de RAI Haven. Voor het eerst konden de bezoekers ook echt zélf verschillende activiteiten uitproberen. Zo was het bijvoorbeeld mogelijk om te varen met elektrische boten en manoeuvreerclinics te volgen. Ook kon er op een Stand Up Paddle (SUP) board door de haven gepeddeld worden en lagen er voor de jeugd dinghy’s klaar om mee te zeilen. Wie niet het water op wilde kon onder het genot van een hapje en drankje vanaf het terras kijken naar wakeboarddemonstraties.

Voor nog meer watersportplezier kunnen bezoekers dit jaar van 30 augustus tot en met 4 september terecht op de HISWA te water in de Amsterdam Marina op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord. Deze beurs wordt georganiseerd door HISWA Multimedia BV.
Meer informatie vindt u op:

www.hiswarai.nl

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen