Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

HISWA Amsterdam Boat Show: 2 toegangskaarten voor de prijs van 1

16 december 2015 Cristian Blog 0

De HISWA Amsterdam Boat Show komt met de dag dichterbij. Het watersportevenement dat van 16 tot en met 20 maart wordt georganiseerd, biedt trouwe deelnemers en een groot aantal nieuwe bedrijven het podium zich te presenteren.



Zoals ieder jaar zullen er naast de honderden boten die gepresenteerd worden, ook een compleet assortiment aan onderdelen en accessoires voor ieder type boot te bewonderen zijn. Tevens is er een ruim opgezet activiteitenprogramma met onder andere het bekende Zeiltheater en Spiegeltheater waar bezoekers kunnen luisteren naar inspirerende verhalen, het Demoplein voor interactieve workshops over bootonderhoud en de RAI Haven waar je elektrisch kunt varen, zeilen en SUP-pen. Ook zijn er weer verschillende water- en funsporten te proberen.

Tot en met 10 januari 2016 kunnen op www.hiswarai.nl extra voordelig kaarten worden gekocht. Tot die tijd worden twee HISWA toegangskaarten, aangeboden voor de prijs van één. Hiermee betalen bezoekers € 7,50 per kaartje in plaats van € 15,00. Kinderen tot en met 16 jaar hebben gratis toegang.

Meer informatie vindt u op

www.hiswarai.nl

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen