Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Heel Nederland het water op met 'week van de watersport'

24 november 2015 Schipper Blog 0

Amsterdam - De 3e editie van de Week van de Watersport vindt komend voorjaar plaats in de meivakantie. Van 30 april tot en met 8 mei stellen nautische bedrijven en watersport organisaties alles in het werk om heel Nederland het water op te krijgen.


Tijdens de Week van de Watersport draait alles om plezier op het water. Belangrijkste doel van de week van de watersport is om zo veel mogelijk mensen na de winter weer het water op te krijgen. Om dit te realiseren werken alle watersportenthousiastelingen, professionals en vrijwilligers samen. Ook proberen deze partijen nieuwe recreanten te inspireren. Watersport is namelijk een laagdrempelige, gezonde vorm van vrijetijdsbesteding. Door het hele land zullen er activiteiten worden georganiseerd bij Watersportverenigingen, Watersportclubs en Watersportbedrijven. Tegelijkertijd worden er tijdens de week forse kortingen op watersportproducten gegeven, houden bedrijven open dagen, en is het mogelijk om voor weinig geld een uurtje te varen. Tevens is het mogelijk om een voordelige, soms zelfs gratis, kiteles of bijvoorbeeld SUPclinic te volgen. Oftewel; voor iedereen valt er wel wat te beleven.

Ondertussen heeft er al een flink aantal organisaties zich ingeschreven voor deelname aan de editie van 2016. Zo heeft Sailcenter Limburg laten weten dat zij tijdens de Week van de Watersport gezellige open dagen zullen organiseren. Ook HISWA Vereniging is weer van de partij. De grootste watersport branchevereniging organiseert de HISWA Nationale Zeildag.

Watersportverenigingen, nautische bedrijven of organisaties die ook eens in de schijnwerpers willen komen te staan bij nieuwe en bestaande klanten of zoekt u nog een geschikt moment voor een open dag? Organiseer dan een aantrekkelijke activiteit tijdens de Week van de Watersport. Voor deelname aan de Week van de Watersportkunt u uw activiteiten melden via de website of via een mail naar info@weekvandewatersport.nl. Ook kunt u bellen met 020 – 509 11 44.

Benieuwd naar de ontwikkelingen? Kijk op

www.facebook.com/weekvandewatersport

of

www.twitter.com/weekvdw

.

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen