Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Havenmeester: 'herinrichting jachthaven Steenbergen niet op tijd klaar’

4 maart 2016 Schipper Blog 0

STEENBERGEN - In tegenstelling tot eerdere berichtgevingen, vreest Dirk-Jan van Weezel, de havenmeester van van de Steenbergse jachthaven, dat de herinrichting van de haven niet op tijd klaar is voor het watersportseizoen. "Het is een bouwput op dit moment. Ik vrees met grote vreze,” zegt hij.


Wethouder Cors Zijlmans gaf vorige week tijdens de raadsvergadering nog te kennen goede hoop te hebben dat de haven voor passanten op 1 april klaar zou zijn. Dat is tevens de datum dat het watersportseizoen begint. Havenmeester van Weezel heeft er in alle eerlijkheid geen vertrouwen in. Hij zegt ook dat volgens de oorspronkelijke plannen de haven eind 2015 al klaar had moeten zijn.
De gemeente heeft grootse plannen, en wil van de nieuwe jachthaven dé trekpleister maken van het centrum van Steenbergen. Zo komt er een podium, een speelboot voor kinderen, nieuwe aanlegsteigers, nieuwe verlichting en verbeterde parkeerplekken. Maar tot op heden is dat er allemaal nog niet. Op het moment zijn de werkzaamheden nog in volle gang.
„We betalen nu volledige pacht voor een haven waar we niks mee kunnen”, besluit een ontevreden Van Weezel. (

BNdeStem

)

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen