Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Gouden superjacht Khalilah nu te huur voor 225.000 euro per week

9 december 2021 Havenmeester Online Blog 0

Met haar 49 meter is Khalilah het grootste privéjacht dat volledig in koolstofcomposiet is gebouwd. Ze combineert een stijlvol goudgekleurd exterieur met een cool interieur en is zeer geschikt om soepel mee te cruisen. Interessant voor u? Het unieke jacht is nu te huur bij Superyachts Monaco voor € 225.000 tot € 235.000 per week.

Khalilah is in 2015 opgeleverd door de werf Palmer Johnson en is daarmee betrekkelijk nieuw. De verhuurder noemt haar een ‘exclusief boutique-hotel op het water’. Gezien het formaat is het jacht ook perfect voor een groep vrienden; tot 11 gasten kunnen aan boord overnachten. Opvallende hutten zijn de eigenaarssuite en de VIP-suite op het hoofddek. Beide beschikken over hoge ramen met uitzicht op de oceaan en een badkamer en-suite.

Het achterdek in met 110 vierkante meter enorm en is voorzien een grote buitenbank en enorme zonnekussens. Daarbij is het jacht volgeladen met de allernieuwste waterspeeltjes, zoals jetski’s, paddleboards, een hoverboard en zelfs een 7 meter lange gouden tender. Leuk detail voor hondeneigenaren: als uw trouwe viervoeter minder weegt dan 15 kilo, mag deze mee aan boord.

Foto: Superyachts Monaco

Bron: Superyachts Monaco

 

 

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen