Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Geers wint Nationale Motorbootvaren Prijs dankzij nieuwe aanlegplaatsen Oude Rijn

15 februari 2016 Cristian Blog 0

Leeuwarden - Vrijdag 12 februari zijn bij de opening van Boot Holland in Leeuwarden de Nationale Motorbootvarenprijs 2015 uitgereikt aan de heer Herman Geers, voorzitter van watersportvereniging Den Ouden Rhijn. De eer om de prijs uit te reiken was aan Joop Simmers, de voorzitter van de prijs, en juryvoorzitter Nico van Lamsweerde.


De heer Geers heeft de prijs toegekend gekregen vanwege zijn geslaagde inzet voor 50 extra aanlegplaatsen in Bodegraven. Dat hij dit ook nog eens voor een zeer redelijke prijs doet, is volgens de jury eens te meer een reden om Geers in het zonnetje te zetten. Volgens de jury zou door het strikte aanlegbeleid van de provincie Zuid-Holland het aantal aanlegmogelijkheden langs de Oude Rijn zonder de inzet van de heer Geers zijn afgenomen.

Naast Herman Geers is ook het bedrijf Droogboot.nl genomineerd. Het bedrijf heeft de nominatie te danken aan het concept dat ze hebben ontwikkeld om de permanente opslag van pleziervaartuigen in een magazijn op de wal te faciliteren. Volgens het concept worden de boten door middel van een geautomatiseerd systeem uit het water gehaald en in een grote stellage in een magazijn opgeslagen. Volgens de jury was het een goed voorstel dat bij kan dragen aan de ligplaatsproblematiek in stedelijk binnenwater voor een concurrerende prijs.

De Nationale Motorbootvaren Prijs is bedacht door de Stichting Bevordering Motorbootvaren, en heeft als doel om bijzondere activiteiten die bijdragen aan het plezierig, veilig, actief en attractief motorbootvaren te promoten en te waarderen.

Meer informatie vindt u op: www.motorbootvarenprijs.nl

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen