Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Elektrisch Varen Show op 23 en 24 april bij De Stille Boot in Heeg

6 april 2016 Schipper Blog 0

Heeg – Tijdens de 5e Elektrisch Varen Show bij de Stille Boot kunnen geïnteresseerden kennis maken met elektrisch varen in de volle breedte! Tijdens het evenement kunnen bezoekers proefvaren in allerlei demo-boten en occasions, tevens wordt er informatie verstrekt over aandrijvingen, zonnepanelen en nog veel meer. Ook de eerste twee MienSkip boten in aanbouw zijn te bewonderen.



In de haven liggen diverse elektrische en hybride zeil- en motorboten klaar voor een proefvaart. Bezoekers krijgen de mogelijkheid om een specifieke boot te proberen óf vrijblijvend kennis te maken met elektrisch varen. De boten zijn voorzien van diverse typen aandrijvingen zoals een inboard-, pod- of buitenboordmotor. Er kan ook snel gevaren worden met een Torqeedo buitenboordmotor op een RIB. Helemaal nieuw is het MienSkip project dat geïnteresseerden in staat stelt zelf tegen beperkte kosten een eigen elektrische sloep te bouwen. De eerste twee projecten die in aanbouw zijn tijdens het evenement in Heeg te bewonderen..

Elektrisch varen kent een sterk groeiende interesse van de Nederlandse watersporter. Op dit moment varen er al zo’n 9000 elektrisch aangedreven boten in Nederland. Omdat de meeste daarvan nog vrij jong zijn en naar volle tevredenheid worden bevaren, is het occasion aanbod beperkt. Daarom zijn er een aantal bijeengebracht bij De Stille Boot tijdens de Elektrisch Varen Show.

De Show vindt plaats in het weekend van 23 en 24 april tussen 10.00 en 17.00 uur. De Stille Boot is gevestigd aan It Bûtlân 9 te Heeg in Friesland en gemakkelijk te herkennen aan de karakteristieke rood/zwarte bedrijfshal.

Op zaterdag 23 april is een bezoekje ook te combineren met Boot Boulevard Heeg waarbij 15 Heegse watersportbedrijven hun deuren voor u openen.

Meer informatie

www.destilleboot.nl

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen