Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

'Einde seizoen, antifouling doen'

5 oktober 2015 Schipper Blog 0

Amsterdam – Tegenwoordig is het geen enkel probleem meer om goede antifouling aan het eind van het seizoen al aan te brengen. Daarom organiseert Skipper.nl met medewerking van International ‘Antifouling Friday’.



Einde seizoen, antifouling doen, zo luidt het credo. Want wat veel mensen niet weten is dat de weercondities voor het schilderen van een boot in het najaar meestal gunstiger zijn dan in het vroege voorjaar. Zo kan men vergelijkbare uren zonneschijn verwachten, marginaal minder regen, minder wind, veel minder sneeuw en aanzienlijk hogere temperaturen.

Tegenwoordig zijn de premium antifoulings van International zo geformuleerd dat ze tot wel zes maanden voor de tewaterlating kunnen worden aangebracht. In tegenstelling tot de meeste andere antifoulings, kunnen de hoogwaardige antifoulings van International, na het aanbrengen voor een langere tijd uit het water blijven. Het seizoen is dus eigenlijk pas voorbij als de antifouling op het onderwaterschip zit.

Om bovenstaande onder de aandacht te brengen heeft Skipper.nl het volgende bedacht: degenen die een bevriende booteigenaar beloven te helpen met het aanbrengen van de antifouling maakt iedere vrijdag in oktober kans op 5 liter International antifouling naar keuze ter waarde van € 250,-. Meedoen kan op facebook.com/skipper.nl.

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen