Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Eigenaar jachthaven Etten-Leur onderzoekt mogelijkheid camperstrook

3 december 2015 Cristian Blog 0

ETTEN-LEUR - Ton Stoop, beheerder van jachthaven De Turfvaart in Etten-Leur, onderzoekt of er bij zijn jachthaven een strook voor vijftien campers kan worden aangelegd. Of het plan daadwerkelijk van de grond komt hangt echter af van de reacties van omwonenden.



Ton Stoop weet zich verzekerd van steun en begrip van tientallen mensen uit de omgeving van de Westpolderplas. Stoop zegt zelf nog te aarzelen of hij een procedure begint voor de aanleg van een nieuwe camperstrook. Na het afbranden van zijn paviljoen zit de ondernemer in zwaar weer. Dit alles heeft te maken met het feit dat de gemeente hem een dwangsom heeft opgelegd omdat hij in het verleden te veel campers heeft toegelaten.

Omwonenden zijn bang dat de ondernemer het na een reeks tegenslagen voor gezien houdt. Vanwege het afbranden van het paviljoen eerder dit jaar, is Stoop een deel van zijn vaste faciliteiten kwijtgeraakt.Daarnaast moest zijn gezin elders onderdak zoeken. De dwangsom die daarop volgde werd hem opgelegd nadat bleek dat er regelmatig meer campers op het terrein bivakkeerden dan door de wet werd toegestaan.

(bndestem.nl)

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen