Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

De Infrabox: een innovatieve koppelbare havenvoorziening

25 september 2015 Schipper Blog 0

Zaandam – Komende zondag wordt in een uitzending van Ondernemend Nederland om 9.55 uur op RTL7 aandacht gegeven aan een uitzonderlijk project te IJburg. In een korte documentaire vertelt steigerbouwer Walter Benecke over het innovatieve waterbouwproject: een compleet drijvende haveninrichting voor zelfvarende woonschepen.



Seijsener Rekreatietechniek is de naam van het bedrijf dat de technische infrastructuur voor dit innovatieve project produceert. Het is een naam die wereldwijd wordt genoemd als het gaat over geavanceerde en duurzame technische voorzieningen voor de recreatie. Straks hebben in totaal 35 schepen de beschikking over de door Seijsener ontwikkelde Infrabox. De Infrabox bestaat uit een solide luik van traanplaat in de steiger, waaronder allerlei koppelingen voor alle voorzieningen te vinden zijn, zoals: stroom (3x25A!), drinkwater, UTP datakabel en persriool.


De varende woonschepen hebben (vorstvrije) voorzieningen op het niveau van een woonhuis. Aansluiten èn weer loskoppelen gaat in een handomdraai, met als gevolg dat de schippers ieder moment kunnen besluiten om te gaan varen.

Meer informatie

www.seijsener.com



Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen