Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

City Marina Rotterdam voegt zich bij de Jachthavengroep

9 december 2015 Cristian Blog 0

Amsterdam – City Marina Rotterdam maakt zich op om per 1 januari 2016 als vijfde haven deel uit te maken van de Jachthavengroep. De nieuwe zusterhaven bij de Kop van Zuid en het centrum van Rotterdam past als vaargebied en als locatie mooi in het rijtje thuis met de andere vier jachthavens van De Jachthavengroep: Amsterdam Marina, Regatta Center Medemblik, Marina Stellendam en Marina Schokkerstrand.

De ligplaatshouders van City Marina Rotterdam krijgen er met de toetreding in één klap vier jachthavens bij. Vanaf 1 januari kunnen zij de boot in Medemblik, Stellendam of Schokkerstrand leggen en van daaruit nieuwe vaargebieden ontdekken, of naar Amsterdam varen en van de stad en het culturele leven daar te genieten. De vaste ligplaatshouders van Amsterdam Marina en de drie buitenhavens kunnen vanzelfsprekend omgekeerd ook City Marina Rotterdam bezoeken. De Rotterdammers houden hun vertrouwde haventeam als aanspreekpunt.

Ligplaatshouders binnen De Jachthavengroep mogen naar keuze gebruik maken van de zusterhavens en hoeven dan geen liggeld meer af te rekenen. Iedere zusterhaven heeft haar eigen sfeer, ieder vaargebied zijn eigen charme en mogelijkheden. Het IJsselmeer en de Wadden. De Noordzee en de Zeeuwse wateren. Het Ketelmeer, de Randmeren, de IJssel en het Zwarte Water en nu ook de Biesbosch en de plassen en rivieren vanuit Rotterdam.

Volgens de Jachthavengroep zijn ook passanten van harte welkom.

Via jachthaven.nl kunt u nu een ligplaats reserveren in één van de de jachthavens van de Jachthavengroep:

City Marina Rotterdam

,

Amsterdam Marina

,

Regatta Center Medemblik

,

Marina Stellendam

en

Marina Schokkerstrand

.

Meer informatie vindt u op

www.jachthavengroep.com

en

www.citymarinarotterdam.nl

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen