Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Boot Holland: de grootste beurs voor staalbouw

5 februari 2016 Cristian Blog 0

Leeuwarden – De 26e editie van Boot Holland laat zien dat Boot Holland de grootste beurs voor staalbouw is. Dit jaar meren er maar liefst 42 schepen met een lengte van 10 tot 16 meter af op de beurs. Maar Boot Holland is meer dan dat. Zo vind je er ook een keur aan watersportaccessoires en toebehoren aan. Van nieuwe teakdekken tot aan elektronica en van landvasten tot aan scheepsramen en kussens.



Boot Holland is een echte botenbeurs en biedt naast veel stalen motorjachten ook veel open boten. Grote sloepenbouwers presenteren een grote lijn nieuwe sloepen. Verder zijn er vele bedrijven met bijboten in verschillende materialen en afmetingen. Ook worden er zeilboten gepresenteerd.

De beurs vindt plaats in vijf beurshallen met een totale beursoppervlakte van 40.000 m² met daarop 275 standhouders. Ook de bezoeker die niet direct op zoek is naar een nieuwe boot, komt op Boot Holland volledig aan zijn trekken. Op het gebied van toebehoren, accessoires en diensten is er ruime keus.

Boot Holland zal dit jaar van vrijdag 12 tot en met woensdag 17 februari plaatsvinden in het WTC Expo te Leeuwarden.
In de online voorverkoop bedraagt een toegangsbewijs € 12,50. Aan de kassa € 14,50. De online kaarten zijn te bestellen via de website:

boot-holland.nl

.

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen