Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Boot Holland 2016 trekt meer bezoekers dan voorgaande jaren

19 februari 2016 Schipper Blog 0

Leeuwarden – De afgelopen editie van Boot Holland die plaatsvond van 12 t/m 17 februari is volgens de organisatoren tot volle tevredenheid verlopen. Een rondje langs de velden leert dat vrijwel alle standhouders enthousiast zijn over de 26e editie Boot Holland.



Voor Vedette Jachtbouw was het vrijdag gelijk al raak, want er werd vrijwel meteen zaken gedaan. Hans van Veen van de werf: “Ik had een meneer een tijd geleden een indelingstekening gestuurd en daar later als reminder nog een paar toegangskaarten achteraan gestuurd. Niets meer van gehoord, totdat hij vrijdag opeens voor mijn neus stond. Met het geven van een hand zei hij ‘ik wil mei volgend jaar varen.”

Ook Jurre Muurling van Tornado Sailing is buitengewoon tevreden, want ook bij hem werd een boot gekocht. “Een Delphia 40. Maar ik heb het gevoel dat er nog meer uit gaat komen.”

Joop ten Cate van Brandsma Jachten is vooral te spreken over de sfeer die er tijdens de beurs heerst. “De sfeer is hier super, met veel buitenlanders, vooral Duitsers.” Ook hier was het gelijk de eerste dag al raak. “Ik kreeg een man op de steiger die verkocht ik in nog geen half uur een Luna 30. Hij had die boot nog nooit gezien, pas hier op de beurs voor het eerst. Geweldig."

Dankzij de succesvol verlopen beurs heeft het projectmanagement van Boot Holland ondertussen alweer veel inschrijvingen en toezeggingen voor Boot Holland 2017 ontvangen. De 26e editie van Boot Holland 2016 werd bezocht door 37.622 bezoekers. Dit is een kleine stijging ten opzichte van 2015 toen 37.254 een bezoek brachten. De beurs wordt volgend jaar gehouden van 10 t/m 15 februari 2017.

Meer informatie

www.boot-holland.nl

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen