Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Belgian Boat Show: de grootste indoor jachthaven van België

9 februari 2017 Cristian Blog 0

Vanaf 11 februari is de 29ste Belgian Boat Show, met meer dan 222 plezierboten de grootste indoor jachthaven van België. Tijdens het evenement dat plaatsvindt in Flanders Expo Gent vindt u alles op het gebied van watersport en -competitie, watertoerisme en waterrecreatie. Van bootjes tot jachten, van catamarans tot surfboards, en van opblaasbootjes tot supersnelle RIB’s.



Accent op toerjachten
Bij binnenkomst kijkt u meteen tegen een ongeziene reeks van zeil- en motorjachten aan. Meer dan de voorgaande jaren ligt het accent op toerjachten: zeil- en motorjachten met verblijfsaccommodatie die vergeleken kan worden met een villa. Jachten die dus geschikt zijn voor lange perioden aan boord en dus ook voor langere reizen. De volgende bootmerken komen hun paradepaardjes presenteren: Broom, Greenline, Linssen yachts, Boarncruiser, Jeanneau motoryachts, XO yachts, Bayliner, Cobalt, Seay Ray, Bernico raceboten, Tigé en Mailbu wakeboardboten, Mastercraft waterskiboten, de RIBS van Osprey, Zodiac, Capelli, ZAR, Highfield, Ragnieri. Bij de zeiljachten stelen de sportcatamarans van Goodall Design, Hobie Cat, Nacra en natuurlijk de vliegende Whisper de show. Zowel Toufinou als Saffier tonen prachtige dagzeilboten. En Wauquiez, Hallberg Rassy en Hanse stellen kajuitjachten op waarmee u de zeven zeeën kunt bedwingen.

Yachting Night
Zaterdag 11 februari is het feest, en wordt de rode loper voor uit uitgerold. U kunt genieten in het exclusieve kader van de grootste indoor jachthaven van een verrassende avond vol entertainment. Deze avond zal bestaan uit: een persoonlijk onthaal, het champagne aperitief, een optreden van Gene Thomas, een top walking dinner door Coeur Catering, parfum experience by Infine, magicians en natuurlijk een swingende dj-set.

Meer weten? Kijk dan op: www.belgianboatshow.be

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen