Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Bataviawerf viert haar 30-jarig bestaan met grootscheepse reünie

22 juli 2015 Schipper Blog 0

Lelystad – 3 oktober bestaat de Bataviawerf 30 jaar. Reden te meer om tijdens een reünie terug te kijken op dit bijzondere project. Dit zal worden gedaan met medewerkers, bouwers en huidige generatie.


Tijdens de eenwording van Bataviawerf met het nieuwe maritieme erfgoedpark aan de Lelystadse kust, Batavialand, zal niet alleen worden vooruitgekeken naar de toekomst van de werf, maar ook met voldoening worden teruggekeken op de jaren die zijn geweest.

Al vanaf de kiellegging van de Batavia op 4 oktober 1985 zijn verschillende mensen actief geweest op de Bataviawerf. Dankzij de verschillende metamorfoses die de werf door de jaren heen heeft ondergaan, is het uitgegroeid tot een educatieve dagattractie.

Daarom wordt er op zaterdagavond 3 oktober 2015 in samenwerking met de ‘Vereniging van oud-medewerkers van de Batavia’ een bijzondere reünie georganiseerd op de Bataviawerf. Hier zal met (oud) medewerkers, vrijwilligers, bouwers, deelnemers en betrokkenen stil worden gestaan bij dit jubileum.

Aangezien er tijdens de brand van 2008 de administratie van de werf verloren is gegaan, en daarmee ook alle gegevens van oud medewerkers tot die tijd, wordt iedereen opgeroepen het nieuws te verspreiden. Dus, mocht u (oud-)medewerkers kennen of bent u er zelf een? Vul het uitnodigingsformulier

hier

in.
(

maritiem nieuws

,

www.bataviawerf.nl

en

www.batavia-reunie.nl)

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen