Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Aquacabins, een 'bungalow' op het water

28 april 2016 Cristian Blog 0

Zaterdag 30 april houdt Aquacabins 'open boot' bij Kempers Watersport in Leimuiden. Geïnteresseerden kunnen vanaf 13:00 uur de Aquacabin van binnen bekijken en zo ervaren wat de voordelen zijn van de 'bungalow' op het water.



 

De Aquacabin is een unieke manier om vakantie te vieren. De 4 persoons Aquacabin is voorzien van 2 geschakelde slaapkamers waarvan 1 met een stapelbed, een aparte badkamer met douche/toilet en een knusse woon-/eetkamer. Tevens beschikt de Aquacabin over 2 terrassen om heerlijk buiten te kunnen vertoeven en eventueel lekker te liggen in het speciaal ontworpen doezelnet. Direct aan de woonkamer bevindt zich een terras die met openslaande deuren makkelijk bij de woonkamer is te betrekken. Boven op het dak bevindt zich tevens een ruim terras met loungemeubelen.

Mede ontwikkelaar Hans Van Vilsteren zegt op het idee van de Aquacabin te zijn gekomen vanwege de toenemende leegloop van jachthavens. "In gesprek met verschillende jachthavens kwamen we erachter dat er bijna geen wachtlijsten meer zijn bij veel jachthavens en dat er steeds meer havens te maken krijgen met leegloop. Om daar op in te spelen kwamen we op het idee. De Aquacabin past precies in een ligbox, en daarbij liggen de meeste havens op de mooiste plekjes aan het water door heel Nederland. Door de Aquacabins hopen we de havens een nieuwe boost te geven."

Momenteel ligt de Aquacabin in de jachthaven van Kempers Watersport, waar geïnteresseerden komende zaterdag vanaf 13:00 uur een kijkje kunnen nemen en alle mogelijkheden zelf kunnen ervaren. Tevens hebben ondertussen vijftien jachthavens een vergunning gekregen om Aguacabins te plaatsen. Vanaf 6 mei gaat het bedrijf officieel van start.

Voor meer informatie: aquacabins.nl

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen