Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Aanwezig zijn tijdens SAIL met uw eigen boot? Dat kan!

12 augustus 2015 Cristian Blog 0

Amsterdam - Speciaal voor de vaardrukte tijdens SAIL 2015 bouwt Nauticadam een tijdelijke jachthaven aan het Johan van Hasseltkanaal, aan het IJ in Amsterdam-Noord. Om iedereen van een ligplaats tijdens SAIL Amsterdam 2015 te kunnen voorzien, is Nauticadam de samenwerking met Undercurrent aangegaan. De pop-up haven wordt naast een beveiligde haven een van de meest bijzondere eventlocaties van de stad.

Dit initiatief is genomen om SAIL toegankelijk te maken voor iedereen. De liggelden in Amsterdamse havens liggen tijdens SAIL veel hoger dan normaal, waardoor het niet voor iedereen haalbaar is om een ligplaats te reserveren. Via

Jachthaven.nl

hoeft er tegen een aantrekkelijke prijs niets van het SAIL spektakel gemist te worden.

Alle gasten van de pop-up haven kunnen gebruikmaken van de faciliteiten van Undercurrent, zoals WiFi, en een bewaakte parkeerplaats. Undercurrent is elke dag geopend en verzorgt geweldige arrangementen zodat je een onvergetelijke SAIL kunt meemaken. Entertainment, foodstands en elke avond een knallende SAIL afterparty horen hier allemaal bij. De huurder kan gemakkelijk met de pont naar de overkant.

Meer informatie is te vinden op:

http://www.jachthaven.nl/noord-holland/jachthaven-pop-up-haven-nauticadam 

[caption id="attachment_4214" align="aligncenter" width="1063"] Parade of sail 2005[/caption]

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen