Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Zuidwesthoek

Jachthaven Zuidwesthoek

Met 500 ligplaatsen, een winterstalling en een passantenhaven, biedt Jachthaven Zuidwesthoek in de provincie Groningen alles wat u van een jachthaven mag verwachten. U kunt Jachthaven Zuidwesthoek gerust beschouwen als je thuisbasis voor waterrecreatie aan het Paterswoldsemeer.

Alles in huis voor een onvergetelijke tijd

Jachthaven Zuidwesthoek bestaat sinds 1984 en heeft alles in huis voor een onvergetelijke tijd aan het Paterswoldsemeer. Wat heeft u nodig? Een winterstalling voor uw boot, een buitenboordmotor of brandstof? Onderhoud aan je zeilboot of motorboot? Of gewoon een plek in de passantenhaven waar u aan kunt meren? Dit en nog veel meer vind u in de jachthaven. Een brandstofvoorziening met benzine, mengsmering, en diesel, een watersportwinkel met lakken, verf, lijnen, zwemvesten, watertanks, gasflessen, buitenboordmotoren, boottrailers, drinken en...ijs. Maar ook sanitaire voorzieningen, elektriciteit, water en het allerbelangrijkst: service!

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt