Meerweg 247

9752XD Haren

+31-85-500-8075

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Tankstation
Toiletten
Uw ervaringen over Jachthaven Zuidwesthoek in Haren delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven Zuidwesthoek

Met 500 ligplaatsen, een winterstalling en een passantenhaven, biedt Jachthaven Zuidwesthoek in de provincie Groningen alles wat u van een jachthaven mag verwachten. U kunt Jachthaven Zuidwesthoek gerust beschouwen als je thuisbasis voor waterrecreatie aan het Paterswoldsemeer.

Alles in huis voor een onvergetelijke tijd

Jachthaven Zuidwesthoek bestaat sinds 1984 en heeft alles in huis voor een onvergetelijke tijd aan het Paterswoldsemeer. Wat heeft u nodig? Een winterstalling voor uw boot, een buitenboordmotor of brandstof? Onderhoud aan je zeilboot of motorboot? Of gewoon een plek in de passantenhaven waar u aan kunt meren? Dit en nog veel meer vind u in de jachthaven. Een brandstofvoorziening met benzine, mengsmering, en diesel, een watersportwinkel met lakken, verf, lijnen, zwemvesten, watertanks, gasflessen, buitenboordmotoren, boottrailers, drinken en...ijs. Maar ook sanitaire voorzieningen, elektriciteit, water en het allerbelangrijkst: service!

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt