Zijlsterweg 7

9892TE Aduarderzijl

+31-85-500-8262

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Beveiligde steigers
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven & Camping Aduarderzijl in Aduarderzijl delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven & Camping Aduarderzijl

In het Groningse plaatsje Aduarderzijl vindt u een camping met jachthaven. De rustige, weidse omgeving leent zich goed voor fiets en wandeltochten. Vanaf de camping kunt u bijvoorbeeld het Pieterpad starten.

De kleine jachthaven is gelegen aan het Aduarderdiep, te midden van het cultureelhistorische Middagster- en Humsterland. Deze is te bereiken via het Reitdiep, door de Aduarder sluizen. De stad Groningen en het Lauwersmeer zijn goed te bevaren vanuit de haven.

De ligplaatsen in de haven zijn voorzien van elektra. Op de camping vindt u sanitair en andere voorzieningen. Er is koffie en thee verkrijgbaar, een reparatiekit voor fietsen en een oplaadpunt volgens de Rustpunt-formule (rust.nu).

Uw ervaringen over de Camping & jachthaven Aduarderzijl delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt