Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven & Camping Aduarderzijl

Jachthaven & Camping Aduarderzijl

In het Groningse plaatsje Aduarderzijl vindt u een camping met jachthaven. De rustige, weidse omgeving leent zich goed voor fiets en wandeltochten. Vanaf de camping kunt u bijvoorbeeld het Pieterpad starten.

De kleine jachthaven is gelegen aan het Aduarderdiep, te midden van het cultureelhistorische Middagster- en Humsterland. Deze is te bereiken via het Reitdiep, door de Aduarder sluizen. De stad Groningen en het Lauwersmeer zijn goed te bevaren vanuit de haven.

De ligplaatsen in de haven zijn voorzien van elektra. Op de camping vindt u sanitair en andere voorzieningen. Er is koffie en thee verkrijgbaar, een reparatiekit voor fietsen en een oplaadpunt volgens de Rustpunt-formule (rust.nu).

Uw ervaringen over de Camping & jachthaven Aduarderzijl delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt