Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Emslandermeer

Jachthaven Emslandermeer

Jachthaven Emslandermeer in het Groningse plaatsje Vlagtwedde is gelegen aan een vakantiepark. In de nabije omgeving vindt u diverse landschappen zoals de bossen van Westerolde, de oevers van de Ruiten-Aa en moerassen bij Bourtange.

De haven is gelegen aan het hoofdgebouw van het park. U kunt gratis gebruik maken van de boothelling. Er zijn bungalows met een eigen aanlegsteiger. De plek staat bekend om zijn goede visplekken. Daarnaast kunt u in de omgeving fietsen, wandelen en natuurlijk varen.

Op het terrein van het vakantiepark hoeft u zich geen moment te vervelen. Naast een subtropisch zwembad, is hier ook een golfbaan aanwezig en kunt u een kano, kajak of roeiboot huren.

Uw ervaringen over Jachthaven Emslandermeer delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt