Laan van Westerwolde 15

9541ZA Vlagtwedde

+31-85-500-8025

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Beveiligde steigers
Speeltuin
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Uw ervaringen over Jachthaven Emslandermeer in Vlagtwedde delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

H van klinken
Prachtige omgeving jachthaven wat minder wij komen hier al jaren met de boot kinderen en kleinkinderen liggen er nu ook als je je zelf weet te vermaken en de schoonheid van westerwolde wilt zien ben je een tevreden mens

Jachthaven Emslandermeer

Jachthaven Emslandermeer in het Groningse plaatsje Vlagtwedde is gelegen aan een vakantiepark. In de nabije omgeving vindt u diverse landschappen zoals de bossen van Westerolde, de oevers van de Ruiten-Aa en moerassen bij Bourtange.

De haven is gelegen aan het hoofdgebouw van het park. U kunt gratis gebruik maken van de boothelling. Er zijn bungalows met een eigen aanlegsteiger. De plek staat bekend om zijn goede visplekken. Daarnaast kunt u in de omgeving fietsen, wandelen en natuurlijk varen.

Op het terrein van het vakantiepark hoeft u zich geen moment te vervelen. Naast een subtropisch zwembad, is hier ook een golfbaan aanwezig en kunt u een kano, kajak of roeiboot huren.

Uw ervaringen over Jachthaven Emslandermeer delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt