Bourtangerkanaal Noord 1

9545VJ Bourtange

+31-85-500-8410

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Speeltuin
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven Bourtange in Bourtange delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven Bourtange

Jachthaven Bourtange is gelegen nabij de historische vestingstad aan de Duitse grens. De haven wordt beheerd door Camping 't Plathuis en ligt op steenworp afstand van Vesting Bourtange.

Via het Bourtangekanaal, gelegen langs de camping, kunt u naar Sellingen varen via het riviertje de Ruiten Aa. U heeft de mogelijkheid om vanuit de jachthaven, per kano of kajak over de grachten van de vesting te varen of het nabij gelegen meer.

De jachthaven heeft 25 passantenligplaatsen en 5 vaste ligplaatsen. Op het campingterrein vindt u onder meer een kantine met gratis wifi, toiletgebouw en een stortplaats voor chemisch toilet.

Uw ervaringen over Jachthaven Bourtange delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt