Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Bourtange

Jachthaven Bourtange

Jachthaven Bourtange is gelegen nabij de historische vestingstad aan de Duitse grens. De haven wordt beheerd door Camping 't Plathuis en ligt op steenworp afstand van Vesting Bourtange.

Via het Bourtangekanaal, gelegen langs de camping, kunt u naar Sellingen varen via het riviertje de Ruiten Aa. U heeft de mogelijkheid om vanuit de jachthaven, per kano of kajak over de grachten van de vesting te varen of het nabij gelegen meer.

De jachthaven heeft 25 passantenligplaatsen en 5 vaste ligplaatsen. Op het campingterrein vindt u onder meer een kantine met gratis wifi, toiletgebouw en een stortplaats voor chemisch toilet.

Uw ervaringen over Jachthaven Bourtange delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt