Molendijk 1

5321GG Hedel

+31-85-500-8278

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven WSV ’t Stik in Hedel delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven WSV ’t Stik

De jachthaven van WSV t' Stik is gelegen aan de Maas. Dit heerlijke haventje in Hedel biedt door zijn beschutte maar centrale ligging zowel rust als genoeg mogelijkheden voor de actieve watersporter.

U vindt de haven aan de zuidkant van Hedel, aan de overzijde van het militaire oefenterrein Crèvecoeur aan de Maas. Per auto is de haven vanuit Noord-Brabant bereikbaar via de Treurenburg, westelijke afslag Maasdijk, Molenstraat. De haven biedt een goede uitvalsbasis om wateren plaatsen als De Dieze, Ammerzoden en Heusden te bezoeken .

In de haven zijn ligplaatsen tot 12 meter beschikbaar. Passanten zijn van harte welkom. Aan de steigers vindt u elektriciteit en drinkwater. In het clubhuis vindt u sanitair, leesvoer en een houtkachel voor de koude avonden. Op het terrein, dat afgesloten is met een toegangspoort, staat een vuilniscontainer en zijn er tevens leenfietsen aanwezig. Het centrum van Hedel is op loopafstand te bereiken.

Uw ervaringen over de jachthaven van WSV 't Stik delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt