Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven WSV ’t Stik

Jachthaven WSV ’t Stik

De jachthaven van WSV t' Stik is gelegen aan de Maas. Dit heerlijke haventje in Hedel biedt door zijn beschutte maar centrale ligging zowel rust als genoeg mogelijkheden voor de actieve watersporter.

U vindt de haven aan de zuidkant van Hedel, aan de overzijde van het militaire oefenterrein Crèvecoeur aan de Maas. Per auto is de haven vanuit Noord-Brabant bereikbaar via de Treurenburg, westelijke afslag Maasdijk, Molenstraat. De haven biedt een goede uitvalsbasis om wateren plaatsen als De Dieze, Ammerzoden en Heusden te bezoeken .

In de haven zijn ligplaatsen tot 12 meter beschikbaar. Passanten zijn van harte welkom. Aan de steigers vindt u elektriciteit en drinkwater. In het clubhuis vindt u sanitair, leesvoer en een houtkachel voor de koude avonden. Op het terrein, dat afgesloten is met een toegangspoort, staat een vuilniscontainer en zijn er tevens leenfietsen aanwezig. Het centrum van Hedel is op loopafstand te bereiken.

Uw ervaringen over de jachthaven van WSV 't Stik delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt