Turfhaven 1

6981EC Doesburg

+31-85-500-8222

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Vuilwater station
Uw ervaringen over Passantenhaven Doesburg in Doesburg delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

GER THEEUWEN
Zeer slecht onderhouden douche gebouw.het water loopt niet af.de wanden zijn smerig.de kit naden zit dik de schimmel op.het wordt tijd dat daar iets aan gedaan wordt.
P. Vink
Fijn is dat je geen plek toegewezen krijgt maar zelf een lege plaats kunt kiezen. Je hebt een havenkaart nodig, als je die al hebt moet je die wel opwaarderen voor gebruik in de Haven. Sanitair matig, water loopt niet weg en veel spinnen in de douche. Douchen doe je met de kaart, afval kost geld met de kaart. Toegang in en uit de Haven met kaart. Wel rustig geslapen, de fabriek waar wel eens over wordt geklaagd is buiten gebruik. Dicht bij het centrum waar je lekker kunt eten.
J van der Laan.
Wij komen hier regelmatig een dagje staan met onze oldtimer busje. Mooie ligging dichtbij het centrum. Voorzieningen top, vriendelijke havenmeester.

Passantenhaven Doesburg

De passantenhaven in Doesburg bevindt zich in het zuiden van de stad in een vertakking van de Ijssel en Broekhuizerwater. Naast de haven kunt u tevens uw camper kwijt.

Vanuit de haven kunt u uitstekend naar wateren als de IJssel, Oude IJssel, Zwarte Schaar, Valeplas en Gieseplas varen. Per auto is de passantenhaven goed te bereiken. U kunt op het terrein parkeren.

Aan een drijvende voorziening kunt u uw boot aanmeren. Er zijn zo'n 20 ligplaatsen aanwezig. Tot de voorzieningen behoren elektra, toiletten en douches, afvalcontainer, vuilwaterstortplaats en chemisch toilet. Deze zijn toegankelijk met een jachthavenbetaalkaart die u in de haven kunt kopen en opladen. Naast de haven is een bushalte om het centrum van Doesburg te bereiken. Op 5 min. lopen vindt u een supermarkt en horeca.

Uw ervaringen over passantenhaven Doesburg delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt