Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Passantenhaven Doesburg

Passantenhaven Doesburg

De passantenhaven in Doesburg bevindt zich in het zuiden van de stad in een vertakking van de Ijssel en Broekhuizerwater. Naast de haven kunt u tevens uw camper kwijt.

Vanuit de haven kunt u uitstekend naar wateren als de IJssel, Oude IJssel, Zwarte Schaar, Valeplas en Gieseplas varen. Per auto is de passantenhaven goed te bereiken. U kunt op het terrein parkeren.

Aan een drijvende voorziening kunt u uw boot aanmeren. Er zijn zo'n 20 ligplaatsen aanwezig. Tot de voorzieningen behoren elektra, toiletten en douches, afvalcontainer, vuilwaterstortplaats en chemisch toilet. Deze zijn toegankelijk met een jachthavenbetaalkaart die u in de haven kunt kopen en opladen. Naast de haven is een bushalte om het centrum van Doesburg te bereiken. Op 5 min. lopen vindt u een supermarkt en horeca.

Uw ervaringen over passantenhaven Doesburg delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt