Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Bommen Berend

Jachthaven Bommen Berend

Jachthaven Bommen Berend is een jachthaven midden in het prachtige Achterhoek aan de Oude IJssel. Bij Doesburg komt u vanaf de IJssel de sluis binnen de Oude IJssel op. Hier begint het genieten.
Het is heerlijk rustig varen en de natuurschoon is prachtig. Na zes kilometer vind u links Jachthaven Bommen Berend. De haven ligt net buiten het stadje Laag Keppel. De Oude IJssel loopt helemaal door tot in Ulft, waar u uitstekend kunt varen.
De jachthaven is er voor passanten, maar u kunt er ook voor kiezen om het hele jaar door een vaste ligplaats te huren.
Verder is de haven voorzien van een goed sanitairgebouw, grote grasvelden en een mooie oude sluis die is gerestaureerd.
Geen boot? Geen probleem, bij de jachthaven Bommen Berend kunt u gemakkelijk een sloep of een multivlet motorboot huren.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt