Havendam 56

3841AA Harderwijk

+31-85-500-8054

Inchecken: voor 15:15

Uitchecken: voor 15:15

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kleedkamers
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Uw ervaringen over Gemeentehaven Harderwijk in Harderwijk delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jan Nicolaij
Geweldige haven. Prima sanitair; erg schoon, douchen zonder muntjes, wc papier en zeep aanwezig. En erg goed ontvangen door havenmeester Rob; klantgericht, denkt mee en flexibel. We komen graag terug👍
Kees Nieuwenhuizen.
Schitterende haven. Goed systeem met aan/uit. Keurige sanitair. Alles corona proof! En ja. Dubbel parkeren toegestaan. Maar iedereen neemt de regels in 8. Behalve.... Harderwijk zelf. Openbaar vervoer mondkapjes? Okay. Maar het treintje van Harderwijk ho maar. 1,5 mtr? In de bakjes van het treintje nog geen 1,5 cm Overig is het op de terrassen goed geregeld. En mensen, als je corona wilt hebben, ga dan naar het dolfinarium. Als vissen in een net staat men boven op elkaar. Gelden hier andere regels. Of zijn de boa's hier aandeelhouders? Verder, Harderwijk.....Toppie!

Gemeentehaven Harderwijk

5.0 van 5 (7 beoordelingen)

Vanuit de haven kunt u Harderwijk met zijn historische binnenstad goed te voet ontdekken. U ligt vlakbij de Boulevard en het Dolfinarium. In de Vissershaven kunnen ongeveer 130 passanten afmeren. De oude getijdehaven is speciaal voor hen voorzien van lage steigers.

De gemeente Harderwijk heft voor overnachtingen havengeld. De havenmeester komt elke dag rond 18.00 uur langs om het havengeld te innen. Tarief: € 1,10 per meter bootlengte per nacht


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt