Havendam 56

3841AA Harderwijk

+31-85-500-8054

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kleedkamers
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Uw ervaringen over Gemeentehaven Harderwijk in Harderwijk delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Paul Duurland
Wij zijn zeer tevreden met de havens als enige tip havenmeesters meer op de haven waardoor er vast meer plaatsen beschikbaar zijn. Verder dikke 10
Koppenol
Harderwijk is een leuke stad. De haven erg Zo veel mogelijk schapen in een hok. Bij mij is Vol,Vol In een garage worden auto's ook niet gestapeld. WAROM moet ik een boot naast mij tolereren die veel hoger is? Mijn uitzicht is meteen weg. De havenmeester had hier voor een andere oplossing moeten zorgen Wij zijn erg teleurgesteld en denken hier niet nog eens te komen. Wij vinden dit gewoon heel erg slecht.
Koppenol
Harderwijk is een leuke stad. De haven erg commercieel. Zo veel mogelijk schapen in een hok. Bij mij is Vol,Vol In een garage worden auto's ook niet gestapeld. WAROM moet ik een boot naast mij tolereren die veel hoger is? Mijn uitzicht is meteen weg. De havenmeester had hier voor een andere oplossing moeten zorgen Wij zijn erg teleurgesteld en denken hier niet nog eens te komen. Wij vinden dit gewoon heel erg slecht.

Gemeentehaven Harderwijk

5.0 van 5 (11 beoordelingen)

Vanuit de haven kunt u Harderwijk met zijn historische binnenstad goed te voet ontdekken. U ligt vlakbij de Boulevard en het Dolfinarium. In de Vissershaven kunnen ongeveer 130 passanten afmeren. De oude getijdehaven is speciaal voor hen voorzien van lage steigers.

De gemeente Harderwijk heft voor overnachtingen havengeld. De havenmeester komt elke dag rond 18.00 uur langs om het havengeld te innen. Tarief: € 1,10 per meter bootlengte per nacht


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt