Havenkade 1

8081GR Elburg

+31-85-500-8629

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Restaurant
Havenmeester
Winkel
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Gemeentehaven Elburg in Elburg delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Anoniem
Altijd erg netjes qua sanitair en de havenmeesters zijn erg behulpzaam! Zeker een aanrader om hier te liggen als je in de buurt bent!!!
Anoniem
Motorjacht Bokxer
Geweldig ontvangst, lekker ongedwongen, schoon sanitair, schappelijke prijs op loopafstand van het pittoreske gezellige centrum AAA+++

Gemeentehaven Elburg

4.5 van 5 (5 beoordelingen)

De gemeentehaven van Elburg bevindt zich in het centrum, net ten westen van de oude vesting. Voor zowel watersporters als cultuurliefhebbers is het goed vertoeven in deze historische en groene omgeving.

Elburg is een fraaie Hanzestad, omringd met grachten en oude stadsmuren. U bevindt zich in de directe omgeving van het Veluwemeer, waar u kunt varen, zwemmen, surfen of vissen. Het Drontermeer en het Wolderwijd zijn eveneens goed te bereiken.

De gemeentehaven biedt zowel vaste ligplaatsen als passantenplaatsen. In de haven zijn basale sanitaire voorzieningen aanwezig. De vesting bevindt zich op loopafstand waar diverse eet-, drink- en winkelgelegenheden zijn.

Uw ervaringen over de gemeentehaven van Elburg delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt