Havenkade 1

8081GR Elburg

+31-85-500-8629

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Restaurant
Havenmeester
Winkel
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Gemeentehaven Elburg in Elburg delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Motorjacht Bokxer
Geweldig ontvangst, lekker ongedwongen, schoon sanitair, schappelijke prijs op loopafstand van het pittoreske gezellige centrum AAA+++
Anoniem
het wordt eens tijd dat deze haven meester eens een pluim krijgt recht door zee en eerlijk waar vind je dat nog
Anoniem
goeden dag een eerlijke beoordeling de haven is schoon de haven meester henk is vriendelijk en een fijne man die klaar staat en een raad of advies en een voorbeeld voor de gemeente

Gemeentehaven Elburg

4.5 van 5 (3 beoordelingen)

De gemeentehaven van Elburg bevindt zich in het centrum, net ten westen van de oude vesting. Voor zowel watersporters als cultuurliefhebbers is het goed vertoeven in deze historische en groene omgeving.

Elburg is een fraaie Hanzestad, omringd met grachten en oude stadsmuren. U bevindt zich in de directe omgeving van het Veluwemeer, waar u kunt varen, zwemmen, surfen of vissen. Het Drontermeer en het Wolderwijd zijn eveneens goed te bereiken.

De gemeentehaven biedt zowel vaste ligplaatsen als passantenplaatsen. In de haven zijn basale sanitaire voorzieningen aanwezig. De vesting bevindt zich op loopafstand waar diverse eet-, drink- en winkelgelegenheden zijn.

Uw ervaringen over de gemeentehaven van Elburg delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt