Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Gemeentehaven Elburg

4.5 van 5 (2 beoordelingen)

Gemeentehaven Elburg

4.5 van 5 (2 beoordelingen)

De gemeentehaven van Elburg bevindt zich in het centrum, net ten westen van de oude vesting. Voor zowel watersporters als cultuurliefhebbers is het goed vertoeven in deze historische en groene omgeving.

Elburg is een fraaie Hanzestad, omringd met grachten en oude stadsmuren. U bevindt zich in de directe omgeving van het Veluwemeer, waar u kunt varen, zwemmen, surfen of vissen. Het Drontermeer en het Wolderwijd zijn eveneens goed te bereiken.

De gemeentehaven biedt zowel vaste ligplaatsen als passantenplaatsen. In de haven zijn basale sanitaire voorzieningen aanwezig. De vesting bevindt zich op loopafstand waar diverse eet-, drink- en winkelgelegenheden zijn.

Uw ervaringen over de gemeentehaven van Elburg delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt