Bremerbergdijk 35

8256RD Biddinghuizen

+31-85-500-8633

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Kleedkamers
Speeltuin
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Aquacentrum Bremerbergse Hoek in Biddinghuizen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

van Leeuwen
Faciliteiten matig tot slecht duur ! We komen hier niet meer terug . Stond tijdens het douchen tot mijn enkels in het water !
Ad Geelhoed
leuke haven
Anoniem
Heerlijke plek. Wij komen hier altijd graag. Groetjes Marjolein en Dik

Aquacentrum Bremerbergse Hoek

4.83 van 5 (7 beoordelingen)

Aqua Centrum Bremerbergse Hoek ligt direct aan het breedste deel van het Veluwemeer. Er is een camping met een jachthaven. Door de unieke ligging met aan de ene kant het Veluwemeer en aan de andere kant een bosrijk gebied is er voor elk wat wils, zoals: fietsen, wandelen, vissen, surfen, zeilen, waterskiën, outdooradventure, paardrijden en golfen. Tevens kan/kunnen uw kind(eren) tijdens de vakantieperiodes genieten van het gratis recreatieteam!

Jachthaven
De jachthaven biedt plaats aan 500 jachten. Op de steigers is elektriciteit en drinkwater aanwezig. Voorzieningen zoals toiletten, douches, wasserette, zijn aanwezig. Lekker genieten van de heerlijke omgeving aan boord van uw eigen schip of op het terras van het restaurant met uitzicht op het Veluwemeer, de haven en de eilanden Ral en Pierland waar zich ook een jachthaven bevindt met 100 ligplaatsen en een BBQ plaats.

De oude vissersteden Harderwijk en Elburg met hun vele monumenten liggen op een steenworp afstand. In beide steden vindt u een levendig winkelcentrum met gezellige terrasjes. Walibi World en Dolfinarium zijn ook op zeer korte afstand van het park. Aqua Centrum Bremerbergse Hoek biedt u een unieke combinatie van rust, ontspanning en actie!

Uw ervaringen over Jachthaven Aquacentrum Bremerbergse Hoek delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Direct een passanten ligplaats boeken.
Beschikbare ligplaatsen voor passanten (6)
Lengte * Breedte * Diepte * Water Stroom Prijs (p.d.)
7.0 m 2.75 m 1.5 m € 11,90 Boek nu
8.0 m 2.75 m 1.5 m € 13,60 Boek nu
9.0 m 3.0 m 1.5 m € 15,30 Boek nu
10.0 m 4.0 m 1.5 m € 17,00 Boek nu
11.0 m 4.0 m 1.5 m € 18,70 Boek nu
12.0 m 4.0 m 1.5 m € 20,40 Boek nu

* in meters

Prijzen voor extra personen
Kind 0-4 jr. Kind 5-18 jr. Volwassenen.
€ 0,95 € 0,95 € 0,95

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt