Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven De Knar - W.V. Flevo

Jachthaven De Knar - W.V. Flevo

Jachthaven De Knar wordt beheerd door Watersportvereniging Flevo in Harderwijk. De moderne faciliteiten, gezellige sfeer en het fraaie uitzicht over het Wolderwijd zijn slechts drie pluspunten van deze gemoedelijke haven.

De haven is te bereiken vanuit Zeewolde, aan stuurboordzijde voor het aquaduct, komende vanuit de richting Elburg. Wanneer u door het aquaduct vaart, vindt u de haven aan bakboordzijde. De jachthaven heeft een kleine baai waar u prima kunt zwemmen of afmeren met surfplanken en kleine open zeilboten. Voor kinderen is het uitstekende plek om te spelen.

In de haven zijn ca. 150 ligplaatsen aanwezig. In het vaarseizoen zijn passant van harte welkom. Er zijn fietsen te leen om het centrum van Harderwijk te bereiken. Qua faciliteiten zijn er elektriciteit en water op de steigers, wasserette en droger en sanitaire voorzieningen. In het verenigingsgebouw de ‘Kop van de Knar’ met terras kunt u terecht voor een hapje en een drankje.

Uw ervaringen over Jachthaven De Knar van W.V. Flevo delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt