Knarweg 4

3846AH Harderwijk

+31-85-500-8464

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Speeltuin
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven De Knar - W.V. Flevo in Harderwijk delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Hr Smit
Mooie haven alleen de haven meester mag wel eens wat vrolijker zijn niks is goed alles wat je vraagt is te veel
Frits Poot
geachte heer H haagens ik weet niet bij welk toiletgebouw Ubent geweest ,maar mijn ervaring is dat het toiletgebouw bij het havenkantoor altijd open is
H. Haegens
Zojuist vertrokken uit jachthaven de Knar. Mooie haven, prima faciliteiten. Niet de goedkoopste, bij- bootje wordt meegerekend, gebruik van douches zit bij de prijs inbegrepen. S'ochtends echter toiletten en douches gesloten, om 8.30 nog niet open. Div. passanten stonden voor een gesloten deur. Als passanten welkom zijn, zorg dan dat je basisfaciliteiten in gebruik zijn. Zo niet, vermeldt dit dan en reken een nazomertarief. Er zijn genoeg mensen die voor 9.00 uur uit bed zijn. Niet klantvriendelijk, jammer.

Jachthaven De Knar - W.V. Flevo

Jachthaven De Knar wordt beheerd door Watersportvereniging Flevo in Harderwijk. De moderne faciliteiten, gezellige sfeer en het fraaie uitzicht over het Wolderwijd zijn slechts drie pluspunten van deze gemoedelijke haven.

De haven is te bereiken vanuit Zeewolde, aan stuurboordzijde voor het aquaduct, komende vanuit de richting Elburg. Wanneer u door het aquaduct vaart, vindt u de haven aan bakboordzijde. De jachthaven heeft een kleine baai waar u prima kunt zwemmen of afmeren met surfplanken en kleine open zeilboten. Voor kinderen is het uitstekende plek om te spelen.

In de haven zijn ca. 150 ligplaatsen aanwezig. In het vaarseizoen zijn passant van harte welkom. Er zijn fietsen te leen om het centrum van Harderwijk te bereiken. Qua faciliteiten zijn er elektriciteit en water op de steigers, wasserette en droger en sanitaire voorzieningen. In het verenigingsgebouw de ‘Kop van de Knar’ met terras kunt u terecht voor een hapje en een drankje.

Uw ervaringen over Jachthaven De Knar van W.V. Flevo delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt