Knarweg 4

3846AH Harderwijk

+31-85-500-8464

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Speeltuin
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven De Knar - W.V. Flevo in Harderwijk delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Bob
Mooie haven, maar de havenmeester moet op zoek naar wat anders. We wilden een fiets huren maar dat was alleen om boodschappen te doen ( wat precies de bedoeling was) maar we mochten er niet mee naar het centrum. We kregen dus geen fiets mee.🤪 Vast last van een zonnesteek, het was tenslotte ruim 30 graden. Vriendelijkheid was erg ver te zoeken . Jammer. Volgend jaar slaan we deze haven maar over.
Hr Smit
Mooie haven alleen de haven meester mag wel eens wat vrolijker zijn niks is goed alles wat je vraagt is te veel
Frits Poot
geachte heer H haagens ik weet niet bij welk toiletgebouw Ubent geweest ,maar mijn ervaring is dat het toiletgebouw bij het havenkantoor altijd open is

Jachthaven De Knar - W.V. Flevo

Jachthaven De Knar wordt beheerd door Watersportvereniging Flevo in Harderwijk. De moderne faciliteiten, gezellige sfeer en het fraaie uitzicht over het Wolderwijd zijn slechts drie pluspunten van deze gemoedelijke haven.

De haven is te bereiken vanuit Zeewolde, aan stuurboordzijde voor het aquaduct, komende vanuit de richting Elburg. Wanneer u door het aquaduct vaart, vindt u de haven aan bakboordzijde. De jachthaven heeft een kleine baai waar u prima kunt zwemmen of afmeren met surfplanken en kleine open zeilboten. Voor kinderen is het uitstekende plek om te spelen.

In de haven zijn ca. 150 ligplaatsen aanwezig. In het vaarseizoen zijn passant van harte welkom. Er zijn fietsen te leen om het centrum van Harderwijk te bereiken. Qua faciliteiten zijn er elektriciteit en water op de steigers, wasserette en droger en sanitaire voorzieningen. In het verenigingsgebouw de ‘Kop van de Knar’ met terras kunt u terecht voor een hapje en een drankje.

Uw ervaringen over Jachthaven De Knar van W.V. Flevo delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt