Stenenkruis 7

6862XG Oosterbeek

+31-85-500-8485

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Havenmeester
Afvalstation
Toiletten
Uw ervaringen over Jachthaven De HeveaHaven in Oosterbeek delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven De HeveaHaven

Jachthaven De HeveaHaven ligt in een groene omgeving ten zuidoosten van Heveadorp. De rustige haven heeft basale voorzieningen en is een goede uitvalsbasis om de Nederrijn af te varen of historische plekken te bezoeken.

De HeveaHaven is te vinden naast de Drielse stuw. Nabij liggen de dorpen Heveadorp en Oosterbeek, die vooral bekend staan om de gebeurtenissen tijdens de tweede wereldoorlog.

De jachthaven heeft 49 ligplaatsen voor boten met een maximale lengte van 12 meter. Er zijn maximaal 5 plaatsen voor passanten beschikbaar. Er is een toilet met IBA-aansluiting aanwezig. De stroomvoorziening werkt op zonne-energie waardoor deze beperkt is. Er is geen inzamelingspunt voor vuilwater, maar wel een afgesloten afvalcontainer.

Uw ervaringen over Jachthaven De HeveaHaven delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt