Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven De HeveaHaven

Jachthaven De HeveaHaven

Jachthaven De HeveaHaven ligt in een groene omgeving ten zuidoosten van Heveadorp. De rustige haven heeft basale voorzieningen en is een goede uitvalsbasis om de Nederrijn af te varen of historische plekken te bezoeken.

De HeveaHaven is te vinden naast de Drielse stuw. Nabij liggen de dorpen Heveadorp en Oosterbeek, die vooral bekend staan om de gebeurtenissen tijdens de tweede wereldoorlog.

De jachthaven heeft 49 ligplaatsen voor boten met een maximale lengte van 12 meter. Er zijn maximaal 5 plaatsen voor passanten beschikbaar. Er is een toilet met IBA-aansluiting aanwezig. De stroomvoorziening werkt op zonne-energie waardoor deze beperkt is. Er is geen inzamelingspunt voor vuilwater, maar wel een afgesloten afvalcontainer.

Uw ervaringen over Jachthaven De HeveaHaven delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt