Westervoortsedijk 92

6827AW Arnhem

+31-85-500-8871

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Toiletten
Havenmeester
Wifi
Uw ervaringen over Jachthaven Jason in Arnhem delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

kaco
In Arnhem verreweg beste jachthaven. Authentiek clubgebouw, nette steigers, vriendelijke havenmeester en winkels dichtbij.
Debby
Eerste havenmeester fantastisch. Tweede havenmeester zonder onze toestemming onze bootverplaatst die op kopspijker lag. Gelukkig vriendelijke buren, maar dit had de havenmeester nooit mogen doen.
John Wisker
Bij aankomst drukke maar vriendelijke havenmeester. De volgende dag een ander wat minder vriendelijke meneer. We wilde ons vuilwater afzuigen, maar die stond er alleen om aan de eisen te voldoen, want kon niet gebruikt worden. Daardoor toch echt een lagere waardering

Jachthaven Jason

Jason is een watersportvereniging met ruim 180 roeileden, meer dan 60 kanoleden en ongeveer 200 zeil- en motorbootleden.

Jason heeft een botenhuis (voor de roeiboten van de roeivereniging en de kano's van de kanovereniging) en een jachthaven (voor 100 zeil- en motorboten) aan de Westervoortsedijk te Arnhem

Het botenhuis drijft in de Nieuwe Haven, waardoor u vanuit de clubkamer of het hooggelegen terras bij hoogwater een bijna oneindige, snelstromende watervlakte en bij laagwater een rustige rivier met groene weiden ziet.

Soms is er veel scheepvaartverkeer, soms weinig. Dit is het leuke en het moeilijke aan het varen op de rivier; de Rijn is altijd weer anders. Dit geldt voor iedereen, voor zeilers, voor motor- bootschippers, voor roeiers en voor kanoërs. U zult in veel gevallen ook een goede instructie krijgen, voordat je met materiaal van de
vereniging de rivier op mag.

Uw ervaringen over Jachthaven Jason in Arnhem delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.

Bekijk alle reviews en informatie en reserveer uw ligplaats meteen online op Jachthaven.nl


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt