Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Jason

Jachthaven Jason

Jason is een watersportvereniging met ruim 180 roeileden, meer dan 60 kanoleden en ongeveer 200 zeil- en motorbootleden.

Jason heeft een botenhuis (voor de roeiboten van de roeivereniging en de kano's van de kanovereniging) en een jachthaven (voor 100 zeil- en motorboten) aan de Westervoortsedijk te Arnhem

Het botenhuis drijft in de Nieuwe Haven, waardoor u vanuit de clubkamer of het hooggelegen terras bij hoogwater een bijna oneindige, snelstromende watervlakte en bij laagwater een rustige rivier met groene weiden ziet.

Soms is er veel scheepvaartverkeer, soms weinig. Dit is het leuke en het moeilijke aan het varen op de rivier; de Rijn is altijd weer anders. Dit geldt voor iedereen, voor zeilers, voor motor- bootschippers, voor roeiers en voor kanoërs. U zult in veel gevallen ook een goede instructie krijgen, voordat je met materiaal van de
vereniging de rivier op mag.

Uw ervaringen over Jachthaven Jason in Arnhem delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.

Bekijk alle reviews en informatie en reserveer uw ligplaats meteen online op Jachthaven.nl

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt