Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven De Bijland

4.7 van 5 (3 beoordelingen)

Jachthaven De Bijland

4.7 van 5 (3 beoordelingen)

Recreatiegebied de Bijland is een groot watersportgebied van 300 hectares gelegen nabij Lobith in de uiterwaarden van het natuurontwikkelingsgebied de Gelderse Poort. Het gebied is geheel vernieuwd en kent moderne en aantrekkelijke voorzieningen voor zowel dagrecreanten als watersporters.

De Bijland ligt dichbij een splitsing van belangrijke rivieren: Rijn, Waal en de IJssel. Door de open verbinding met de Rijn is de Bijland gemakkelijk te bereiken (kilometerpaal 864). Dankzij deze ideale ligging is de Bijland bij uitstek geschikt als uitvalsbasis of etappeplaats voor tochten over de Nederlandse wateren. Maar ook voor andere vormen van recreatie is het gebied zeer geschikt. De Gelderse Poort is bijvoorbeeld een ideaal wandel-, fiets- en skeelerroutes gebied. U kunt vanaf het toeristisch overstappunt de Bijland goed de vele gemarkeerde routes starten

Ook voor dagrecreatie heeft de Bijland veel te bieden: een compleet recreatieterrein met een ruim zandstrand, jollen- en surfstrand en vele sport- en spelvoorzieningen. Iedereen heeft volop de ruimte om ongestoord te surfen, waterfietsen, zeilen of zwemmen. En langs de begroeide oevers vinden vissers meer dan voldoende rustige plekjes en anders dan wel in hun bootje.

Het terras van het restaurant "De Havenmeester" nodigt uit voor een hapje of een drankje. Parkeergelegenheid is er volop bij de Bijland. Tegen een gering tarief mag de auto de gehele dag blijven staan. Ook voor fietsers en brommers zijn voldoende stallingsplaatsen. De toegang tot recreatiegebied de Bijland is overigens geheel gratis.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt