Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Bootstalling Deba Marine

Bootstalling Deba Marine

De bootstalling van DEBA Marine in Tolkamer is gelegen nabij jachthaven de Bijland. Naast zomer- en winterstalling kunt u er ook terecht voor service en onderhoud aan uw boot.

In de buurt van de bootstalling vindt u recreatiegebied de Bijland: een groot watersportgebied van 300 hectares in de uiterwaarden van het natuurontwikkelingsgebied de Gelderse Poort. Het gebied is geheel vernieuwd en kent moderne en aantrekkelijke voorzieningen voor zowel dagrecreanten als watersporters.

Voor uw boot heeft het bedrijf mogelijkheden voor buitenstalling en binnenstalling. Alle boten worden gestald op een afgesloten terrein voor optimale veiligheid. Tot de overige werkzaamheden behoren het afspuiten, reinigen van de aandrijving en het reinigen van het onderwaterschip.

Uw ervaringen over de bootstalling van DEBA Marine delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt