Zwarteweg 6

6916KC Tolkamer

+31-85-500-8451

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Beveiligde steigers
Uw ervaringen over Bootstalling Deba Marine in Tolkamer delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Stallingsbedrijf

Bootstalling Deba Marine

De bootstalling van DEBA Marine in Tolkamer is gelegen nabij jachthaven de Bijland. Naast zomer- en winterstalling kunt u er ook terecht voor service en onderhoud aan uw boot.

In de buurt van de bootstalling vindt u recreatiegebied de Bijland: een groot watersportgebied van 300 hectares in de uiterwaarden van het natuurontwikkelingsgebied de Gelderse Poort. Het gebied is geheel vernieuwd en kent moderne en aantrekkelijke voorzieningen voor zowel dagrecreanten als watersporters.

Voor uw boot heeft het bedrijf mogelijkheden voor buitenstalling en binnenstalling. Alle boten worden gestald op een afgesloten terrein voor optimale veiligheid. Tot de overige werkzaamheden behoren het afspuiten, reinigen van de aandrijving en het reinigen van het onderwaterschip.

Uw ervaringen over de bootstalling van DEBA Marine delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt