Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Bootstalling Elburg Yachting

Bootstalling Elburg Yachting

U vindt de bootstalling van Elburg Yachting aan de Jachthaven, tussen het Dronter- en het Veluwemeer. Vanuit het pittoreske plaatsje Elburg kunt u makkelijk via de doorgaande vaarroutes naar de randmeren varen.

Op het haventerrein vindt u het verkoopkantoor en diverse hallen voor het stallen van uw boot. Tot de dienstverlening van het bedrijf behoren onder andere winterstalling, kraanfaciliteiten, reparatie-, onderhouds- en refitwerkzaamheden.

De scheepswerf in Elburg beslaat zo'n 60.000 m2, waarvan 18.000 m2 overdekt. Er zijn tevens ligplaatsen te water en op de kant, een watersportwinkel, een 100-tons kraan en een 30-tons kraan. Kortom, bij deze scheepswerf vindt u alle benodigde diensten voor uw boot.

Uw ervaringen over de bootstalling van Elburg Yachting delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt