J.P. Broekhovenstraat 37

8081HB Elburg

+31-85-500-8330

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Beveiligde steigers
Uw ervaringen over Bootstalling Elburg Yachting in Elburg delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Bootstalling Elburg Yachting

U vindt de bootstalling van Elburg Yachting aan de Jachthaven, tussen het Dronter- en het Veluwemeer. Vanuit het pittoreske plaatsje Elburg kunt u makkelijk via de doorgaande vaarroutes naar de randmeren varen. Wij verkopen en repareren louter premium-yachten.

Op het haventerrein vindt u het verkoopkantoor en diverse hallen voor het stallen van uw boot. Tot de dienstverlening van het bedrijf behoren onder andere winterstalling, kraanfaciliteiten, reparatie-, onderhouds- en refitwerkzaamheden.

De scheepswerf in Elburg beslaat zo'n 60.000 m2, waarvan 18.000 m2 overdekt. Er zijn tevens ligplaatsen te water en op de kant, een watersportwinkel, een 100-tons kraan en een 30-tons kraan. Kortom, bij deze scheepswerf vindt u alle benodigde diensten voor uw boot.

Uw ervaringen over de bootstalling van Elburg Yachting delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt