Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven W.S.V. De Leijen

Jachthaven W.S.V. De Leijen

In het Friese plaatsje Rottevalle is de jachthaven van W.S.V De Leijen gelegen. De haven biedt zo'n 60 ligplaatsen en is eigendom van de gemeente smallingerland.

Vanuit de haven kunt u het meer de De Leijen goed verkennen. Deze is gelegen tussen Oostermeer en Opeinde.

Hoewel het een opberghaven is, is er meestal wel een plekje beschikbaar wanneer u in Rottevalle wilt rondkijken. Er zijn weinig faciliteiten aanwezig in de haven, alleen drinkwater (met €0,50 munten), elektriciteit (via AanUit.net) en een afvalcontainer. Verder is er een takel beschikbaar bij de haven. De havenmeester is te bereiken aan de Haven nr. 22.

Uw ervaringen over de jachthaven van W.S.V De Leijen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt