De Reedmakker 6

9005RM Wergea

+31-85-500-8043

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wastafels
Wifi
Uw ervaringen over Wergeaster Wettersport Feriening in Wergea delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Wergeaster Wettersport Feriening

In het Friese dorp Wergea (Warga) kunt u terecht bij de jachthaven van de Wergeaster Wettersport Feriening. De verenigingshaven wordt beheerd door WWS Wergea en is gelegen aan de Wargaastervaart, aan de kade van Hilleburen.

De jachthaven biedt ruimte aan 45 schepen. Hoewel de (vrijwillige) havenmeester niet altijd op de haven aanwezig is, is er bijna altijd wel een plekje te vinden. Uiteraard kunt u in overleg met de schipper naast u afmeren.

In het haventje kunt u overnachten tegen een kleine vergoeding en gebruikmaken van de basisfaciliteiten in ' It tobbehùske'. Ook kunt u hier stroom gebruiken, afval inleveren en gebruik maken van gratis wifi. In het dorp zijn genoeg supermarkten en eet- en drinkgelegenheden binnen loopafstand te vinden.

Uw ervaringen over de jachthaven van de Wergeaster Wettersport Feriening delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt