Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Wergeaster Wettersport Feriening

Wergeaster Wettersport Feriening

In het Friese dorp Wergea (Warga) kunt u terecht bij de jachthaven van de Wergeaster Wettersport Feriening. De verenigingshaven wordt beheerd door WWS Wergea en is gelegen aan de Wargaastervaart, aan de kade van Hilleburen.

De jachthaven biedt ruimte aan 45 schepen. Hoewel de (vrijwillige) havenmeester niet altijd op de haven aanwezig is, is er bijna altijd wel een plekje te vinden. Uiteraard kunt u in overleg met de schipper naast u afmeren.

In het haventje kunt u overnachten tegen een kleine vergoeding en gebruikmaken van de basisfaciliteiten in ' It tobbehùske'. Ook kunt u hier stroom gebruiken, afval inleveren en gebruik maken van gratis wifi. In het dorp zijn genoeg supermarkten en eet- en drinkgelegenheden binnen loopafstand te vinden.

Uw ervaringen over de jachthaven van de Wergeaster Wettersport Feriening delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt