Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Weidumerhout

Jachthaven Weidumerhout

In het Friese plaatsje Weidum vindt u Jachthaven WeidumerHout. De haven is gelegen op zo'n 6 km ten zuiden van Leeuwarden aan de Zwette. Het is een zeer rustige omgeving midden in het groene hart, met uitgestrekte weilanden en bijzondere, eeuwenoude terpdorpjes.

Jachthaven WeidumerHout is gelegen aan de aan de Elfstedenroute, met Heerenveen, Sneek en Franeker als nabije steden. Naast de haven vindt u een camping en restaurant. Hier zijn kano's, kajakken en fietesen te huur om de rustige omgeving te verkennen. Weidumerhout ligt op een fietspadenknooppunt waar u onder andere naar Jorwerd kunt rijden.

Het passantenhaventje is voorzien van basissanitair een trailerhelling en kano-instapplaats. Het gehele terrein heeft wifi-dekking. Voor boodschappen kunt u terecht in het buurtsupertje in Weidum.

Uw ervaringen over Jachthaven Weidumerhout delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt