Dekemawei 9

9024BE Weidum

+31-85-500-8099

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Restaurant
Havenmeester
Winkel
Toiletten
Wastafels
Wifi
Uw ervaringen over Jachthaven Weidumerhout in Weidum delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven Weidumerhout

In het Friese plaatsje Weidum vindt u Jachthaven WeidumerHout. De haven is gelegen op zo'n 6 km ten zuiden van Leeuwarden aan de Zwette. Het is een zeer rustige omgeving midden in het groene hart, met uitgestrekte weilanden en bijzondere, eeuwenoude terpdorpjes.

Jachthaven WeidumerHout is gelegen aan de aan de Elfstedenroute, met Heerenveen, Sneek en Franeker als nabije steden. Naast de haven vindt u een camping en restaurant. Hier zijn kano's, kajakken en fietesen te huur om de rustige omgeving te verkennen. Weidumerhout ligt op een fietspadenknooppunt waar u onder andere naar Jorwerd kunt rijden.

Het passantenhaventje is voorzien van basissanitair een trailerhelling en kano-instapplaats. Het gehele terrein heeft wifi-dekking. Voor boodschappen kunt u terecht in het buurtsupertje in Weidum.

Uw ervaringen over Jachthaven Weidumerhout delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt