Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Watersportservice Berend Mink

Jachthaven Watersportservice Berend Mink

In hartje van Friesland beschikt Watersport Service Berend Mink over diverse ligplaatsen voor de verhuur.
Op deze centrale plek, +/- 7min. varen naar het ’Pikmeer’ beschikt uw schip over permanent toezicht in vorm van een nabij liggend inpandig woonhuis.
De ligplaatsen zijn ruim opgezet, en allen dicht met de auto te benaderen. Alle ligplaatsen zijn voorzien van water, stroom en een centraal gelegen toilet.
In overleg is het plaatsen van u auto onderdak mogelijk. Tevens worden alle schepen tijdens uw afwezigheid in de gaten gehouden en kunnen deze voor u worden onderhouden.

Voordelen van Watersportservice Berend Mink te Grou:
- Centrale ligging
- permanent toezicht
- 24/7 service
- tevens onderhoudswerf.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt