Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Van der Werff

Jachthaven Van der Werff

De haven ligt aan de staande -mast –route tussen Leeuwarden en Grou, en heeft 75 vaste ligplaatsen, voor zowel kleine als grote schepen tot 12 meter.

Over de gehele haven zijn stroomvoorzieningen, en u kunt met de auto tot aan de ligplaats rijden.

Passanten zijn van harte welkom en kunnen van hun welverdiende rust genieten. Tevens is er een douche/toiletgebouw aanwezig.

Over het grootste gedeelte van het terrein is gratis WIFI beschikbaar.

Ook kunt u gebruik maken van de trailerhelling.
Verder beschikt de haven over een dieselpomp, watertappunt, vuilwaterstation en een gasdepot.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt