Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven It Kattegat Ried

Jachthaven It Kattegat Ried

De jachthaven en mini campingterrein liggen aan de noordelijke kleiroute, die deel uitmaakt van de elfsteden route. Deze route heeft twee ingangen, westelijk gelegen in Franeker en oostelijk gelegen net voor Deinum. De route is bevaarbaar voor schepen met een kruiphoogte van max 2,45 meter en een diepgang tot 1,40 meter (op 1,60 gebaggerd in 2010).

De kleine maar bijzonder sfeervolle jachthaven bevindt zich in het dorp Ried. Komend vanaf Berlikum of Franeker kan met de boot afmeren aan de passantenoever waar 10 beschutte ligplaatsen beschikbaar zijn.

De jachthaven beschikt over water, een toileteenheid en stroomvoorziening. Vanuit de jachthaven heeft de de beschikking over tal van mogelijkheden die u per fiets of wandelend kunt benutten.

De haven ligt tegen een mooi bos aan, een goede gelegenheid om vlakbij uw boot te genieten van de vogels en de natuur.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt