Meersweg 6

9001BH Grou

+31-85-500-8418

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Afvalstation
Toiletten
Wifi
Restaurant
Kindervoorzieningen
Uw ervaringen over Gemeentehaven Grou - Pikmeerhaven in Grou delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Cornelis Pasmooij
Vandaag weer naar Grouw, altijd gezellig, op naar de Pikmeerhaven (afgemeerd in box A28 (10x4 m), dat doen we al 25 jaar en meerdere keren per jaar. Onze motorboot Kent 28 cruiser is 8,5 m lang en 3,5 m breed. s’ Middags betalen bij de havenmeester (es). Tot onze stomme verbazing werd ons verordonneerd de box te verlaten en de C-steiger (8x4 m) op te zoeken, want we onze boot was niet lang genoeg.... Dit hadden we nog nooit meegemaakt, dus vroegen we te mogen blijven liggen, naar C zouden we dan wel een volgende keer gaan. Niets daarvan, vertrekken moesten we, basta !! Ontstemd zijn we vertrokken, weg uit Grouw en vriendelijk ontvangen in Warga. Nieuw beleid in Grouw? Prima, maar geef dat dan aan op de steiger, nu wemelde het in de A-boxen van boten tussen de 8 en 9 meter, we waren niet de enigen. We zijn teleurgesteld, want nog nooit zo bot in Grouw behandeld! Hopelijk was dit eenmalig ...... Vr. groet, C.K. Pasmooij
Frank Koster
Afgelopen zomer paar keer als gast aangelegd . Perfect. Aardige en hulpvaardige havenmeester ,toiletgebouw goed,douche goed. Daarna ontbijtje bij Theehuis en terug naar boot ......havenmeester gaf nog wat tips . Kan iedereen dit aanbevelen en......bijna altijd mooi weer daar 🤣
m/s Jan van Houten
Gastvrije en correcte havenmeester.

Gemeentehaven Grou - Pikmeerhaven

4.0 van 5 (7 beoordelingen)

De Pikmeerhaven is mooi gelegen met enerzijds zicht op het Pikmeer en anderzijds zicht op de wijk Oosterveld, die valt onder beschermd dorpsgezicht. De haven is op loopafstand van het centrum van Grou.

Op de kop van de steigers in de Pikmeerhaven staat een bord waarop de maximale boxmaat staat aangegeven. Zo kunt u eenvoudig de juiste plaats voor uw boot vinden. Op de steigers vindt u voorzieningen voor elektriciteit en water.

Naast het Theehuis vindt u het sanitairgebouw met douches en toiletten. Het Havenkantoor vindt u op de Volmawei in het centrum van Grou. Alle voorzieningen zijn op loopafstand.

U kunt geheel gratis gebruik maken van draadloos internet. Dit wordt u ter beschikking gesteld door de gemeente Boarnsterhim.

Uw ervaringen over Jachthaven Pikmeerhaven Grou delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Bekijk alle reviews en informatie en reserveer uw ligplaats meteen online op Jachthaven.nlJachthavens en ligplaatsen in de buurt