Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Bootstalling Watersport Service Berend Mink

Bootstalling Watersport Service Berend Mink

Bij Watersportservice Berend Mink in het Friese dorpje Grou kunt u terecht voor zowel zomer- als winterstalling van uw boot. Het huren van een ligplaats aan het Pikmeer behoort eveneens tot de opties.

U vindt de bootstalling aan het water 'Frisia', nabij het Aquaverium. Hiervandaan zijn de Friese meren niet ver. Het bedrijventerrein is goed beveiligd en biedt voldoende parkeergelegenheid. Er zijn tevens ligplaatsen te huur. Deze zijn ruim opgezet, en goed per auto bereikbaar. Water en stroom en een centraal gelegen toilet zijn bij de ligplaatsen beschikbaar.

Op het terrein vindt u een paar duizend vierkante meter aan stallingsruimte. Daarnaast biedt het bedrijf een breed pakket aan diensten aan, waaronder refit/onderhoud, timmerwerken, scheepsinstallaties, schilderwerken, ligplaatsen- en schiphuizen-verhuur.

Uw ervaringen over de bootstalling van Watersportservice Berend Mink in Grou delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt