De Muldyk 12

9001XV Grou

+31-85-500-8553

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Beveiligde steigers
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Bootstalling Watersport Service Berend Mink in Grou delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Stallingsbedrijf

Bootstalling Watersport Service Berend Mink

Bij Watersportservice Berend Mink in het Friese dorpje Grou kunt u terecht voor zowel zomer- als winterstalling van uw boot. Het huren van een ligplaats aan het Pikmeer behoort eveneens tot de opties.

U vindt de bootstalling aan het water 'Frisia', nabij het Aquaverium. Hiervandaan zijn de Friese meren niet ver. Het bedrijventerrein is goed beveiligd en biedt voldoende parkeergelegenheid. Er zijn tevens ligplaatsen te huur. Deze zijn ruim opgezet, en goed per auto bereikbaar. Water en stroom en een centraal gelegen toilet zijn bij de ligplaatsen beschikbaar.

Op het terrein vindt u een paar duizend vierkante meter aan stallingsruimte. Daarnaast biedt het bedrijf een breed pakket aan diensten aan, waaronder refit/onderhoud, timmerwerken, scheepsinstallaties, schilderwerken, ligplaatsen- en schiphuizen-verhuur.

Uw ervaringen over de bootstalling van Watersportservice Berend Mink in Grou delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt