Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Bootstalling Goos Watersport

Bootstalling Goos Watersport

In het Friese dorpje Grou vindt u de bootstalling van Goos Watersport. Naast binnen- en buitenstalling kunt u bij het bedrijf terecht voor een breed pakket aan diensten voor uw boot.

U vindt de botenstalling bij In het noorden van Grou. Vanuit de haven kunt u onder meer in fraaie vaargebieden komen als het Pikmeer, de Alde Feanen, Veenhoop en het Sneekermeer.

Goos Watersport beschikt over vorstvrije hallen, waar uw boot beschut is tegen de elementen. U heeft de mogelijkheid om zeilboten met of zonder mast te stallen. Eveneens zijn er 38 ligplaatsen te huur.

Uw ervaringen over de bootstalling van Goos Watersport in Grou delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt