Noorderbaan 71

8256PP Biddinghuizen

+31-85-500-8640

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Beperkte beschikbaarheid

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven W.S.V. Biddinghuizen in Biddinghuizen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Vaar liefhebber
Dit is een haven die systematisch leden weg pest en het is momenteel een zootje in het bestuur .

Jachthaven W.S.V. Biddinghuizen

De jachthaven van Watersportvereniging Biddinghuizen is gelegen in het noorden van de gelijknamige plaats. U vindt de haven iets ten noorden van de Swifterweg.

Vanuit de haven vaart u eenvoudig over de Hoge Vaart naar het noorden richting het Ketelmeer en IJsselmeer, of naar het zuiden richting Veluwemeer, Eemmeer en Gooimeer. Plaatsen als Harderwijk Elburg en Lelystad zijn eveneens goed te bereiken. Het centrum van Biddinghuizen ligt op een loopafstand van enkele minuten.

In de haven zijn passanten welkom. Op de steigers vindt u walstroomaansluiting. Naast goede sanitaire voorzieningen beschikt u over een wasserette en vuilwaterstortplaats. Het goed beveiligde terrein heeft veel parkeergelegenheid en is voorzien van gratis WIFI. Er is een gezellige kantine aanwezig met terras en uitzicht over de jachthaven. Voor benzine en diesel kunt u terecht bij de benzinepomp schuin tegenover de haven.

Uw ervaringen over de jachthaven van W.S.V. Biddinghuizen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt