Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven W.S.V. Biddinghuizen

Jachthaven W.S.V. Biddinghuizen

De jachthaven van Watersportvereniging Biddinghuizen is gelegen in het noorden van de gelijknamige plaats. U vindt de haven iets ten noorden van de Swifterweg.

Vanuit de haven vaart u eenvoudig over de Hoge Vaart naar het noorden richting het Ketelmeer en IJsselmeer, of naar het zuiden richting Veluwemeer, Eemmeer en Gooimeer. Plaatsen als Harderwijk Elburg en Lelystad zijn eveneens goed te bereiken. Het centrum van Biddinghuizen ligt op een loopafstand van enkele minuten.

In de haven zijn passanten welkom. Op de steigers vindt u walstroomaansluiting. Naast goede sanitaire voorzieningen beschikt u over een wasserette en vuilwaterstortplaats. Het goed beveiligde terrein heeft veel parkeergelegenheid en is voorzien van gratis WIFI. Er is een gezellige kantine aanwezig met terras en uitzicht over de jachthaven. Voor benzine en diesel kunt u terecht bij de benzinepomp schuin tegenover de haven.

Uw ervaringen over de jachthaven van W.S.V. Biddinghuizen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt