Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Wolderwijd

5 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven Wolderwijd

5 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven Wolderwijd bestaat uit de Bons- en de Bolhaven. Deze hebben elk circa 400 ligplaatsen.In beide havenkommen is cameratoezicht en kunt u gebruik maken van gratis WiFi.

Het gezellige dorp Zeewolde, met circa 21.500 inwoners, vindt u vlakbij. De afstand naar het centrum van Zeewolde is 400 meter vanaf de Bonshaven en 800 meter vanaf de Bolhaven.

Bij de Bolhaven vindt u ook camperplaats Wolderwijd.

Uw ervaringen over de Jachthaven Wolderwijd in Zeewolde delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt