Spijkweg 15

8256RJ Biddinghuizen

+31-85-500-8696

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Kleedkamers
Tankstation
Speeltuin
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven Riviera Beach in Biddinghuizen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Anoniem
Ondanks dat er veel kinderen zijn is het sanitair heel netjes en schoon. Onze kinderen hebben zich top vermaakt oa in het zwenbad.
Anoniem
Genoten! Super!
Marianne De Quaay
Top geregeld in deze jachthaven. En er is voldoende te beleven ook als het wat minder weer is. Bijvoorbeeld het tropisch zwembad!

Jachthaven Riviera Beach

5.0 van 5 (3 beoordelingen)

Jachthaven Rivièra Beach is een gezellige en moderne jachthaven gelegen op een unieke plek, centraal aan het Veluwemeer. De jachthaven heeft 300 ligplaatsen, 100 walplaatsen en voor uw catamaran is er ruim plaats op het catamaranveld. De jachthaven heeft de nodige voorzieningen zoals een dieselpomp, benzinepomp, bilgenpomp, vuilwaterpomp en een modern toiletgebouw. De diepte van de haven is 2 meter. Voor een heerlijk dagje ontspannen op het water kunt u ook in de jachthaven terecht. Er zijn hier motorboten te huur.

Jachthaven Rivièra Beach is de ideale overnachtingsplek met uw boot. Als seizoengast of passant in de haven mag u ook gebruik maken van alle faciliteiten van het vakantiepark Rivièra Beach. Kom dus ’s avonds lekker eten in één van de gezellige restaurants, neem een frisse duik in het subtropische zwembad of draai een wasje in de wasserette. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om een overnachting te boeken op het vakantiepark in één van de verhuuraccommodaties bijvoorbeeld in een tipitent, kampeerbungalow of luxe zuiderzee comforthome.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt