Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven De Klink

Jachthaven De Klink

Jachthaven De Klink is gelegen in Biddinghuizen, aan de polderzijde van het Veluwemeer. Met veel natuurschoon in de omgeving en het pretpark Walibi Holland in de buurt zullen u en de kinderen zich geen moment hoeven te vervelen.

De jachthaven is per boot toegankelijk vanaf het Wolderwijd bij Harderwijk, of door de brug bij Elburg vanaf het Drontermeer. Per auto is de jachthaven in zo'n 45 min. te bereiken vanuit Amsterdam, Utrecht en Arnhem.

Naast goede sanitaire voorzieningen, vindt u hier ook een restaurant en chalets die beheerd worden door de eigenaren van de jachthaven. Eveneens zijn er vele mogelijkheden tot uitstapjes en recreatiemogelijkheden in de buurt.

Uw ervaringen over Jachthaven De Klink delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt