Bremerbergdijk 27

8256RD Biddinghuizen

+31-85-500-8740

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Beveiligde steigers
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven De Klink in Biddinghuizen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven De Klink

Jachthaven De Klink is gelegen in Biddinghuizen, aan de polderzijde van het Veluwemeer. Met veel natuurschoon in de omgeving en het pretpark Walibi Holland in de buurt zullen u en de kinderen zich geen moment hoeven te vervelen.

De jachthaven is per boot toegankelijk vanaf het Wolderwijd bij Harderwijk, of door de brug bij Elburg vanaf het Drontermeer. Per auto is de jachthaven in zo'n 45 min. te bereiken vanuit Amsterdam, Utrecht en Arnhem.

Naast goede sanitaire voorzieningen, vindt u hier ook een restaurant en chalets die beheerd worden door de eigenaren van de jachthaven. Eveneens zijn er vele mogelijkheden tot uitstapjes en recreatiemogelijkheden in de buurt.

Uw ervaringen over Jachthaven De Klink delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt